Βραδιά στην μνήμη του Χρήστου Καζάκου

Σε μία πολύ ζεστή και συναισθηματική βραδιά το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ, τίμησε την μνήμη του παλαιού αθλητή του, Χρήστου Καζάκου.
 

Παρουσία της οικογένειας του, συμπαίκτες του Χρήστου έπαιξαν Μπάσκετ προς τιμήν του και έδειξαν ότι όχι μόνο δεν τον ξέχασαν, αλλά τον έχουν πάντα στην καρδιά τους.

Στο ημίχρονο, σε μία έντονη στιγμή της βραδιάς, η τότε πρόεδρος του τμήματος Μπάσκετ κυρ. Παναγιωτοπούλου έδωσε τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του, η κυρ. Δόμβρου παρέδωσε την κορνιζαρισμένη φανέλα του και ο κ. Βαμβακούδης αναμνηστική φανέλα και DVD με τους αγώνες του Χρήστου στα παιδιά του.

 
 

 
Το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και έδειξαν ότι οι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται και η ιστορία τους παραμένει ζωντανή μέσα από τις αναμνήσεις και τις ιστορίες που αφήνουν πίσω τους.

Ευχαριστούμε όλους τους παλιούς συμπαίκτες του Χρήστου και παλιούς αθλητές του ΠΟΜ που ήρθαν και έπαιξαν και μας βοήθησαν όλους να θυμηθούμε και να συγκινηθούμε.

Ευχαριστούμε όσους εθελοντικά βοήθησαν στην διοργάνωση της βραδιάς, τους διαιτητές, την γραμματεία, αλλά και αυτούς που βοήθησαν στην οργάνωση της.
 


Τέλος ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς που παρευρεθήκατε στο γήπεδο και αποδείξατε ότι η ζωή μπορεί να προχωράει μπροστά αλλά το παρελθόν είναι αυτό που μας ορίζει και δεν πρέπει ποτέ να το αφήνουμε στην λήθη.

Ήταν μια βραδιά αντάξια του Χρήστου και είμαστε σίγουροι ότι και αυτός την παρακολούθησε και την χάρηκε όσο και εμείς.

ΥΓ Για την ιστορία οι Μπλε νίκησαν τους Άσπρους 81-67
περισσότερες φωτογραφίες, στο προφίλ μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pom.basketball/